Dziś dla odmiany krótki przepis na domowe wafle :)
SKŁADNIKI:
puszka masy krówkowej,
100g miękkiego masła,
opakowanie wafli tortowych
Miękkie masło należy roztrzepać robotem razem z masą krówkową, wyłożyć wafle i przechowywać najlepiej w lodówce :)
Czasem ciężko u nas dostać wafle suche zwykłe, tym razem były tylko duże okrągłe stąd wyszły takie a'la trójkąty.
MEga! Moje ulubione slodkosci :D
OdpowiedzUsuńWafle z masą krówkową są mega słodkie....ale jakie pyyyyszne ;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam ciepło, Agness :)
Advokat to nie moja bajka :P
OdpowiedzUsuńTo słodycz zdecydowanie dla mnie!
OdpowiedzUsuńmmmm pychota :D to mi teraz smaka narobiłaś ;p
OdpowiedzUsuńCzasami robię sobie nawet z tej samej masy :P ale staram się unikać takiego jedzenia bo dupka rośnie :D
OdpowiedzUsuńNie kuś bo ja wiecznej diecie hehe ;)
OdpowiedzUsuńkocham masę korówkową
OdpowiedzUsuńpychotka, kiedyś bardzo lubiłam te wafle przekładane świeżymi jagodami :)
OdpowiedzUsuńO mniam! Dawno czegoś takiego nie jadłam :P
OdpowiedzUsuńDawno nie jadłam takich wafelków ale chyba czas zrobić ;) Bardzo lubię ;)
OdpowiedzUsuńPamiętam taki wafel z dziecięcego czasu.
OdpowiedzUsuńUwielbiam, a już dawno nie robiłam :P
OdpowiedzUsuń